FIFA, en fazla dosyası bulunan Türk takımı Adana Demirspor’a bu sezon ikinci kez 6 puan silme cezası verdi. Mavi Şimşekler, bugünden itibaren ligde -11 puanla mücadele edecek.
Geçtiğimiz sezon Süper Lig’de 12 puan silme cezası alan Adana Demirspor, bu kez 1 dosyadan dolayı bir kez daha 6 puan kaybetti.
TARAFTAR ENDİŞELİ
FIFA’nın henüz ceza vermediği 40 dosya, taraftarlar arasında büyük endişe yaratıyor. İkinci 6 puanlık ceza sonrası camiada 1. Lig’de kalma umutları da giderek azalıyor.
SANCAKLAR SESSİZ
Sezonun ilk dört haftasında iki kez FIFA’dan puan silme cezası alan Adana Demirspor’da eski başkan ve büyük hissedar Murat Sancak ile oğlu Ali Sancak sessizliğe büründü. Baba-oğul Sancaklar, FIFA’dan gelen cezalar ve kalan 40 dosya hakkında kamuoyuna açıklama yapmaktan kaçınıyor. Sezon öncesi Murat Sancak adına açıklamalarda bulunan menajer ve eski ikinci başkan Meryem Korkmaz’ın da sessizliği dikkat çekiyor.
YENİ MALATYASPOR’A DA CEZA
FIFA, Nesine 2. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor’a da 2 dosyadan 12 puan silme cezası verdi. Sezon başında her iki kulüp de 6 puan kaybetmişti. Geçen sezon ise Yeni Malatyaspor’a toplam 22 puan silme cezası uygulanmıştı.
ADANA
2 gün önceADANA
2 gün önceADANA
2 gün önceGÜNDEM
3 gün önceADANA
3 gün önceADANA
4 gün önceADANA
6 gün önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.