'10 yıldır yarın seçim yapılacakmış gibi hazırım'

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'den adaylık değerlendirmesi:

CHP’nin Adana’nın ilçeleri arasında belediye başkan adayını açıklamadığı Çukurova ilçesinde 2 dönemdir belediye başkanlığı görevini başarıyla sürdüren Başkan Soner Çetin, 31 Mart yerel seçimlerine yönelik ’10 yıldır seçimlere hazır olan bir belediye başkanıyım. Seçim yarın yapılacakmış gibi hazırlığını yapan bir belediye başkanıyım’ değerlendirmesi geldi.

CHP DIŞINDAKİ PARTİLERE MENSUP YURTTAŞLARIMIZIN DA OYLARINI ALIYORUM

Gazetemize özel açıklamalarda bulunan Başkan Soner Çetin, CHP’nin Çukurova’da oylarını bireysel olarak artırarak seçim kazanan belediye başkanı olduğunun altını çizip, ‘Soner Çetin’in şahsına oy vererek partimizin oylarını artıran bir belediye başkanıyım. İlçemde CHP dışındaki siyasi partilere mensup yurttaşlarımızın da her dönem güvenini kazanarak sandıktan galip çıkıyoruz. Bu dönem de inşallah böyle olacak. Çukurova ilçesinde açık ara diğer aday arkadaşlarımıza fark atarak CHP’nin bayrağını yeniden Çukurova’da dalgalandıracağız’ dedi.

HİZMETLERİMİZ CHP’Lİ VE CHP DIŞINDAKİ DİĞER PARTİLİ BELEDİYELERCE ÖRNEK ALINIYOR

10 yıldır belediye başkanlığı görevinde bulunduğunu belirten Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 9 yılda 9 kez toplu açılış yaptıklarını ve 10. Toplu açılışı da önümüzdeki günlerde yapacağını söyledi. Çetin, ‘Bugüne kadar yaptığımız hizmetlerimizin CHP’li belediyeler ve CHP dışındaki partiler tarafından örnek alınarak hayata geçirildiğine müteakip defalar şahit olduk. Demek ki doğru yapıyoruz. Demek ki yaptığımız hizmetler insanlara faydalı hizmetler. Diğer belediyeler örnek alıyor ise bizim bu doğru yolda olduğumuzu gösterir’ ifadelerini kullanarak belediyeciliğinin örneklendirmesinde bulundu.