7. KILIÇ DÖNEMİ BAŞLADI

Adanaspor, Teknik Direktör Mustafa Kemal Kılıç ile anlaşma imzaladı.

Adanaspor’da 7’nci Mustafa Kemal Kılıç dönemi başladı. Toros Kaplanları, teknik direktörlük görevini bir kez daha Mustafa Kemal Kılıç’ı getirdi.

Başkan Bayram Akgül ile Kemal Kılıç arasında yapılan görüşmelerde anlaşma sağlanınca Turuncu Beyazlı ekip sezon sonuna kadar Kemal Kılıç’a emanet edildi.

Kemal Kılıç’ın yardımcılıklarımım Fuad Kınalı, Murat Özatak ve Ercan Ünal yapacak. Ayhan Kızılelma ise kaleci antrenörü olarak teknik kadroda yer alacak.

7. KEZ GELDİ

Kemal Kılıç, daha önce 6 kez Adanaspor’da teknik direktörlük görevine getirimişti. Kılıç, 1995, 2007-2008, 2009-2010 sezomunda 2 kez, 2017-2018 ve 2022-2023 sezonlarında Turuncu Beyazlılarda teknik direktör olarak görev yapmıştı.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Adanaspor, yarın deplasmanda oyanayacağı Kocaelispor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik Direktör Kemal Kılıç ve ekibibi ilk kez çıktığı Çatalan Tesislerindeki antrenmanda, Kılıç futbolcularla tanıştı. Tanıimanın ardından, antrenman ısınma ve koşu çalışmasıyla başladı. Kuvvet ve dayanıklılık çalışmasının ardından pas çalışmasıyla devam eden antrenman, taktik maçıyla sona erdi.

HAKEM YASİN KOL

Yıldız Entegre Kocaeli Stadyumu’unda yarın saat 16.00’da başlayacak karşılaşmayı Trabzon Bölgesi A Klasman Hakemi Yasin Kol yönetecek. Yardımcılıklarını ise Trabzon Bölgesi A Klasman Yardımcı Hakemi Kadir Beyaz ile İstanbul Bölgesi A Klasman Yardımcı Hakemi Selim Şenöz yapacak. Maçın dördüncü hakiemi Ordu Bölgesi B Klasman Hakemi Adem Cinek.