Ak gençliğin öncü ismi Muhammed Zeki Aç hızlı başladı

AK Parti Gençlik teşkilatlarında yetişen partisinin başarısı için gecesine gündüzüne katan Ak Parti Milletvekili aday Adayı Muhammed Zeki aç temposunu arttırdı.

AK Parti Gençlik teşkilatlarında yetişen partisinin başarısı için gecesine gündüzüne katan Ak Parti Milletvekili aday Adayı Muhammed Zeki aç temposunu arttırdı.

Ayak basılmadık toprak, sıkılmadık el bırakmamaya kararlı olan Muhammed Zeki Aç, Karataş'dan Karaisalı'ya Seyhan'dan Ceyhan'a Feke'den Yüreğir'e Sarıçam'dan Saimbeyli'ye teşkilat buluşmalarına devam ediyor. Gittiği her yerde coşkuyla karşılanan Aç, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“ Biz ne 28 Şubat'da büyüklerimizin çektiği acıları, ne üniversite, kışla kapılarından mahsunca boynu bükük döndürülen ablalarımızı ne de muhtırayla sabahı sabah ettiğimiz gergin bekleyişleri, ne de 15 Temmuz'da Milletçe elde ettiğimiz kazanımlarımızı, elimizden almak isteyen hainlere karşı, ettiğimiz şanlı mücadeleyi unutmadık. Bazıları unutmuş olabilir Nerden nereye....

Hastanelerde rehin kalmalardan, Şehir hastanelerine ,ilaç kuyruklarından donanımlı eczanelere, yolsuz köylerden Marmaray'a, duble yollara hiza verilen ülkeden, dünya 5’ten büyüktür deyip dış siyasete ayar veren şanlı Lidere, ezilen ötelenen mazlum müslüman din kardeşlerine kucak Açan İslam'ın son kalesine değişen ve gelişen kazanımlarımızı unutmadık Unutmayacağız. Gerekirse bu kazanımları bizlere sunan asrın lideri Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yolunda her bedeli ödeyeceğiz ama onun ayağına taş değdirmeyeceğiz. Menzilimiz hiç değişmedi .Bu menzile önümüzdeki seçimlerde Adana'nın gençleri olarak koşar adım giderek, adeta oy patlamasıyla reisimizin yüzünü ağartacağız.”