BERABERLİK ÜZÜNTÜSÜ

Adana Demirspor'da Mondihome Kayserispor beraberliği üzüntüsü yaşanıyor.

Adana Demirspor’da Mondihome Kayserispor beraberliği üzüntüsü yaşanıyor.

Mavi Şimşekler önde götürdüğü maçtan aldığı bir puana sevinemedi. Mavi Lacivertli ekip deplasmanda kazanamama fobisini yenmeye çok yaklaştığı maçtan da beraberlikle ayrılınca, şeytanın bacağını kırmak bir başka maça kaldı.

Teknik Direktör Patrick Kluivert, eksikler nedeniyle farklı bir kadroyla çıktıkları maçta, Mondihome Kayserispor karşısında farklı bir oyun anlayışıyla oynadıklarını ifade ederek, “Maçın geneline baktığınız zaman da bir puan aldığımız için üzgünüz. İyi oynadığımız bir maçtı. İlk yarıyı önde kapatmamıza rağmen sonrasında çok iyi pozisyonlar yakalasak da değerlendiremeyince maalesef sahadan bir puan ile ayrılmak zorunda kaldık” dedi.

Başkan Murat Sancak ise, Kayserispor’un Adana Demirspor ile aynı puanda olduğunu anımsatarak, “Kayserispor’dan alınan bir puan iyidir. Futbolcularımı ve teknik heyetimi kutluyorum” diyerek, adeta beraberlik üzüntüsünü hafifletirken, takımı da 2 Aralık’ta Adana’da oynanacak Yılport Samsunspor maçı için motive etti.

MICHUT BEĞENİLDİ

Ç.BARIŞ – Teknik Direktör Patric Kluivert’in Kayserispor maçında ilk 11’de sahaya sürdüğü 20 yaşındaki Fransız orta saha oyuncusu Edouard Michut, oynadığı oyunla göz doldurdu. Adana Demirsporlu taraftarlar, maçtan sonra sosyal medyada Michut’yu öven paylaşımlar yaparken, bazı spor yorumcuları da 60 dakika oyunda kalan Michut için “Adana Demirppor yeni bir yıldız yetiştiriyor” dedi.

Fransız genç futbolcu yaz transfer döneminde PSG’den kiralık olarak Adana Demirspor’a gelmişti.

KLUIVERT’E YOĞUN İLGİ

Ç.BARIŞ – Mondihome Kayserispor taraftarları, Adana Demirspor Teknik Direktör Patrick Kluivert’e maçtan once yoğun ilgi gösterdi. Sarı Kırmızı taraftarları, Mavi Lacivertli takım sahaya geldiğinde Teknik Direktör Patrick Kluivert’i tribünlere çagırarak özçekim yapma yarışına girdiler.

TARAFTARLARA FİLE ZULMÜ

Ç.BARIŞ – Mondihome Kayserispor yöbnetimi, misafir takım tribünün önöe astığı fileler nedeniyle adeta maçın izlenmesine engel oldu. Tribünde yer alan bin 500 Mavi Lacivertli taraftar, filelerden sahadaki futbolcuların hareketlerinin görmekte zorlandı.

Uygulamayı insanlık dışı bir uygulama olarak nitelendiren Adana Demirspolu taraftarlar, Cumhurbaşkanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile TFF’den, bundan sonra Kayseri’ye deplasmana gelecek taraftarlara aynı uygulamanın yapılmasını önlemelerini istedi.

SAMSUN HAZIRLIĞI BAŞLADI

Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig’in 14. haftasında 2 Aralık Cumartesi günü Yılport Samsunspor ile sahasında yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Mavi Şimşekler. teknik direktör Patrick Kluivert yönetiminde kulüp tesislerinde antrenman yaptı. Mavi-lacivertli ekibin yenileme çalışmasıyla başlayan antrenmanında daha sonra pas ve koordinasyon çalışması yapıldı. Antrenman taktik çalışmasıyla sona erdi.