Çelik: Zaferlerimizin üzerine zafer ekleyeceğiz

Osmaniye'de, AK Parti'nin 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde gösterdiği ilçe ve belde belediye başkan adayları tanıtıldı.

Osmaniye'de, AK Parti'nin 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde gösterdiği ilçe ve belde belediye başkan adayları tanıtıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Şehit Mehmet Karacatilki Konferans Salonu'nda düzenlenen "AK Parti Osmaniye Aday Tanıtım Toplantısı"nda, demokrasi şölenlerinin Osmaniye'ye hayırlı olmasını diledi.

Birilerinin seçim yaklaştığı zaman kabus gördüğünü belirten Çelik, "Birileri sandık yaklaştığı zaman 'hangi terör örgütü destekçileriyle ittifak yapacağız' diye telaşa düşerler. Birileri, seçimi ve sandığı gördükleri zaman kendi partilerinde iç savaş başlatırlar ama biz sandık gördük mü demokrasi, kardeşlik bayramı yaparız. Biz seçim gördüğümüz zaman milletimizle buluşmak için heyecanlanırız, coşarız, sandığa coşkuyla gideriz." diye konuştu.

Osmaniye'de gördüğü manzaraya değinen Çelik, "Kadın kollarımız, hanım kardeşlerimiz seçimi kazanmış, ana kademe kendi rekorumuzu kırmak için sandığa damga vurmuş ve gençlik kolları 1 Nisan günü Cumhuriyet Halk Partisinin genel merkezinden duyulacak şekilde sandıkları patlatmış." değerlendirmesinde bulundu.

"Seçim, sandık yaklaşırken oralarda hizip savaşları, oralarda komitacılık, oralarda birbirinin ayağını kaydırma başladı." diyen Çelik, şöyle devam etti:

 

"14 Mayıs'a, 28 Mayıs'a giderken ne olmuştu? Anketlerde diyorlardı "Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı olacak'. Biz de diyorduk ki 'Gel bak Türkiye'nin her tarafına, gel bak Çukurova'ya, gel bak Cebelibereket'e, bütün sokaklar, mahalleler Recep Tayyip Erdoğan diyor' diyorduk. Sonuçta ne oldu, Osmaniye'nin kadınları, 'ak saçlıları', gençleri dedi ki biz ne dersek o. Osmaniye'nin ak kadınları, ak saçlıları, gençleri Recep Tayyip Erdoğan dedi. Bu sandık, inşallah karşımızda herkesle her şey için ittifak yapanların sandığa gömüldüğü ve bir daha çıkmadığı bir seçimin imzası olacak. Bunlar, memleketin hayrına yaptığımız her işte partimizin kurulduğu ilk günden beri karşımıza çıktılar. O günden beri hiç durmadan, duraksama bilmeden bu memleket için yapılacak her türlü iyiliğin karşısına dikilirler. Ama sizler bu salonları, meydanları doldurarak, bu sokakları, mahalleleri demokrasi mücadelemizle nakış gibi işleyerek bütün bu şer cephesinin emellerini, planlarını, kötülüklerini boşa çıkardınız."

Vatandaşların 14 Mayıs ve 28 Mayıs'taki gayretleriyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden seçildiğini, Cumhur İttifakı'nı sandıktan Erdoğan'ı en güçlü şekilde çıkardığını aktaran Çelik, 31 Mart'taki seçimlerde de destek istedi.

- Adaylar tanıtıldı

MHP'nin Osmaniye Belediye Başkan adayı İbrahim Çenet'in Cumhur İttifakı adayı olarak destekleneceği kentte, AK Parti'nin tanıtılan ilçe belediye başkan adayları şöyle:

Kadirli: Mustafa Büyükbozdoğan

Bahçe: İbrahim Baz

Düziçi: Mustafa İba

Sumbas: Zeki Demiroğlu

Toprakkale: Bekirhan Uyutmaz

Hasanbeyli: Şevket Yumrutepe

MHP'li Veli Fidan'ın Cumhur İttifakı'nın Türkmen beldesi belediye başkan adayı olarak destekleneceği belirtilen programda, AK Parti'nin tanıtılan belde belediye başkan adayları ise şöyle:

Atalan: Ahmet Uğur İlker Kösek

Böcekli: Doğan Öztürk

Ellek: Abbas Yeşildemir

Yarbaşı: Ökkeş Aksoy

Cevdetiye: Mehmet Özer

Mehmetli: Fatih Seyitoğlu