Dardağan: Seyhan'da hizmet çıtasını yükselteceğim

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Seyhan İlçe Başkanlığı'nı uzun yıllar yapan Ahmet Dardağan, Seyhan Belediye Başkanlığı görevine talip oldu. Dardağan, 'Seyhan'da hizmet çıtasını yükselterek şehrimizin imarda ve inşada sorunları çözülmüş bir şehir olması adına bu göreve talibim' dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Seyhan İlçe Başkanlığı’nı uzun yıllar yapan Ahmet Dardağan, Seyhan Belediye Başkanlığı görevine talip oldu. Dardağan, ‘Seyhan’da hizmet çıtasını yükselterek şehrimizin imarda ve inşada sorunları çözülmüş bir şehir olması adına bu göreve talibim’ dedi.

Adaylık başvurusunu yapan Ahmet Dardağan, mücadele azimlerinin ailelerinin köklerinden geldiğine işaret edip “ülkenin temellerini atan, onu adınlık yarınlara kavuşturacak olan partinin öz evlatlarıyız. Uzun yıllar partinin çeşitli kademelerinde görev yapan bir kardeşinizim. Bu görevi onurla yerine getirdim. Her zaman sahada halkımızla birlikte olduk. Birlikte mücadele verdik. Şimdi de birlikte Seyhan için çalışacağız’ açıklamasında bulundu.

Kadınlarla, gençlerle, Seyhan’ı imarda ve inşada sorunsuz bir ilçe haline getirmenin azmiyle yola çıktığının altını çizen Ahmet Dardağan, “Hizmette kalite, kaliteli yaşam, daha güçlü Seyhan için yola çıktık. Alnımızın akıyla aldığımız her görevi layığı ile yerine getiren bir kardeşiniz için bu onurlu göreve talibim’ dedi.