Eğitim-İş 1.Nolu Şubede görev devir teslim töreni

Bir süre önce kongresini yapan Eğitim-İş 1.Nolu Şubede düzenlenen devir teslim töreninde Başkan Seher Ergin görevini yeni başkan seçilen Hatice Hazar'a devir etti.

Bir süre önce kongresini yapan Eğitim-İş 1.Nolu Şubede düzenlenen devir teslim töreninde Başkan Seher Ergin görevini yeni başkan seçilen Hatice Hazar’a devir etti.

Törende konuşan Seher Ergin, ‘900 civarında üyesi olan şubemizin üye sayısını 3 bine çıkardık. Dönemimiz içinde başarılı hizmetlere imza atmanın gururunu yaşıyoruz. Bu bir bayrak yarışıdır. Bizden sonra gelen arkadaşlarımızla daha önemli hizmetler yaparak birlikte başaracağız. Yeni seçilen arkadaşlarımıza bu görevi devir etmenin mutluluğunu yaşıyorum’ dedi.

Başkanlık görevine getirilen Hatice Hazar ise ‘9 Mayıs günü mazbatamızı alarak görevimize başladık. Kurumsal kimliğimizi önemseyen bir yöneticilik anlayışı ile eğitim sendikacılığı yapacağız. Örgütlenmeye, sahada olmaya, hak aramaya, eğitimcilerin her zaman yanında olmaya çalışacağız. Biliyorum çok zor bir görevi devir aldık. Çıtası yükselen sendikamızın çıtasını daha yükseklere taşımak arzusundayız’ dedi.

1 Nolu Şubenin yönetim kurulunda Başkan Hatice Hazar ile birlikte Yılmaz Çetin, Egemen Özden, Mutlu Parsak, İsmet Mert Âşık, Uğur Yaşar ve Özlem Şen Kurultan yer aldılar.

Öte yandan Seyhan İlçe Temsilciliğine Ercan Alptekin’in, Yüreğir İlçe Temsilciliğine Emel Göksu’nun, Yumurtalık İlçe Temsilciliğine Aydın Özcan ile Karataş İlçe Temsilciliğine ise Adnan Elçi’nin getirildiği sendikalarda oluşturulan yöneticiler de görevlerine başlamış oldu.