Geleceğimizin teminatı çocuklara armağan olsun

Seyhan Belediyesi Adana'da bir ilke imza attı. Bugüne kadar hiç yapılmayan bir hizmet olan Çocuk Trafik Eğitim Parkı'nı kısa zamanda hayata geçiren Başkan Akif Akay, 'Yarının teminatı olan çocuklarımızın eğitimi için bu gibi hizmetler armağan olsun' dedi.

Seyhan Belediyesi Adana’da bir ilke imza attı. Bugüne kadar hiç yapılmayan bir hizmet olan Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nı kısa zamanda hayata geçiren Başkan Akif Akay, ‘Yarının teminatı olan çocuklarımızın eğitimi için bu gibi hizmetler armağan olsun’ dedi.

PARK İÇİNDE ADETA YOK YOK!

Gürselpaşa Mahallesi Yaşar Bayboğan Caddesi üzerinde 4 bin 500 metrekarelik alanda inşa edilen Adana’nın ilk Çocuk Trafik Eğitim Parkının açılışında konuşan Başkan Akay, “Eğitim parkımızın içerisinde çocuk oyun alanları, eğitim binası, 6-12 yaş grubundaki çocuklara yönelik kafeterya ve kütüphane yer alıyor. Çocuklar parkta yaş guruplarına uygun akülü ve pedallı araçlarla trafik kurallarını uygulamalı olarak ve eğlenerek öğrenecek” dedi.

HER ŞEY ÇOCUKLARIMIZ İÇİN

Seyhan’da her mahalleye dokunan hizmetleri ürettiklerine işaret eden Başkan Akif Akay, ‘Çocuklarımıza eğitimin verileceği bu çağlarda dokunmanın, onların yaşamlarında bilgi sahibi olmalarına katkı koymanın mutluluğunu yaşıyorum. Gürselpaşa Mahallesi’ne de böylesine önemli bir hizmeti yapmak beni ziyadesi ile mutlu etti. Biz katılımcı belediyecilik anlayışı ile halkımızın yanında durup onların isteklerine göre hizmet etmeyi kendimize ilke edindik’ ifadelerini kullandı.