KAPLAN'DA SIKI ÇALIŞMA

Adanaspor, Trendyol 1. Lig'in 25'inci haftasında 3 Mart Pazar günü deplasmanda oynayacağı Bitexen Giresunspor maçının hazırlıklarının sıkı şekilde sürdürüyor.

Adanaspor, Trendyol 1. Lig’in 25’inci haftasında 3 Mart Pazar günü deplasmanda oynayacağı Bitexen Giresunspor maçının hazırlıklarının sıkı şekilde sürdürüyor.

Toros Kaplanları, Göztepe maçından sonra girdiği düşme potasından çıkmak için fırsat olarak gördüğü Bitexen Giresunspor maçıonı çıkış maçına çevirmek amacıyla, çalışmalarını sıkılaştırdı.

Turuncu Beyazlıların Çatalan Tesisleri’nde Teknik Direktör Mustafa Kemal Kılıç yönetiminde yaptığı antrenman ısınma ve koşu çakışmasıyla başladı. Kuvvet ve dayanıklılık çalışmasının ardından pas çalışmasıyla devam eden antrenman taktik çalışmasının gerçekleştirdiği çift kale maçla sona erdi.

KILIÇ’TAN UYARI

Teknik Direktör Kemal Kılıç, antrenman sırasında sık sık futbolcularla konuşarak, Bitexen Giresunspor maçının Adanaspor camiası için taşıdığı önemi anlattı. Kılıç, futbolcularından yeşil beyazlı ekibin ligin son sırasında bulunmasınıa aldırmamaalarının ve rakiplerini ciddiye almalarının istedsi. Kılıç, futbolcularına, bu maçtan mutlak galibiyetle ayrılmak zorunda olduklarının ifade etti.