KAPLAN'IN AV AKŞAMI

Adanaspor Ahlatçı Çorumspor karşısında galibiyet arayacak.

Adanaspor, Trendyol 1. Lig’in 14’üncü haftasında bugün Ahlatçı Çorumspor’u konuk edecek.

Pazartesi gününden bieri bu maça hazırlanan Toroz Kaplanları, rakibini yenerek 2’de 2 yaparak galibiyet serisi başlatmak için sahaya çıkacak. Karşılaşma Yeni Adana Stadyumu’nda saat 20.00’de başlayacak

TEK HEDEF GALİBİYET

Toros Kaplanları’nda tek hedef klasmanda 2 puan gerisinde bulunduğu Ahlatçı Çorumspor’u yenerek hem puan olarak önüne geçmek hem de klasmanda 9’uncu sıraya tırmanmak.

Turuncu Beyazlıların bu hedefini yakalamak için Ahlatçı Çorumspor karşısında baskılı bir oyun sergilemesi bekleniyor.

RAKİP  DEPLASMANDA KAZANAMIYOR

Geçtiğimiz hafta Adanaspor deplasmanda Bodrumspor’u 1-0 yenerken, Ahlatçı Çorumspor da sahasında ligin son sırasında yer alan Altay’ı 3-0’la geçmişti. Kırmızı Siyahlı ekibin deplasman karnesi ise balşarılı değil. Deplasmanda 4 maçtır kazanamayan Ahlatçı Çorumspor, Adanaspor maçında ve istatistiğin yarattığı stresle çıkacak.

KALEDE TANIDIK BİR İSİM

Ahlatçı Çorumspor kalesinde, Adanaspor taraftarlarının yakından tanıdığı bir ism bulunuyor. 2022-2023 sezonunda 17 maçta Adanaspor’un kalesini koruyan Hasan Hüseyin Altınay, bu kez Yerni Adana Stadyumu çimlerine Ahlatçı Çorumspor kalecisi olarak çıkacak.

GOLCÜLER

Adanaspor’un 12 golünden 5’ini kaydeden Junior Fernandes, Turuncu Beyazlı takımın en golcü futbolcusu. Turuncu Beyazlı ekipte Abdoulaye Dabo, Dimitri Joseph Oberlin, Hakkı Türker, Joseph William Campness, Mehmet Feyzi Yıldırım ve Metehan Altunbaş birer gol atan futbolcular oldu. Adanaspor bir golünü de Şanlıurfaspor maçında rakip takım oyuncusu Barış Gök’ün kendi kalesine attığı golle bulmuştu.

13 maçta 20 gol kaydeten Ahlatçı Çorumsapor’da Thomas Verheijdt 4, Ahmet Sagat ve Ozan Sol 3’er golle en golcü futbolcular oldu.

HAKEM ALPER AKARSU

Bu akşam saat 20.002de Yeni Adana Stadyumu’nda ouynanacak Adanaspor – Ahlatçı Çorumspor maçını Ankara Bölgesi A Klasman Hakemi Alper Akarsu yönetecek. Yardımcılıklarını Antalya Bölgesi A Klasman Yardımcı Hakemi Serhat Sağır ile Diyarbakır Bölgesi A Klasman Yardımcı Hakemi Emre Doğu yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise konya Bölgesi B Klasman Hakemi Ramazan Doğanay.

Alper Akarsu bu sezon ligin 6’ncı haftasında Adana’da oynanan Adanaspor – Erzurumspor maçını yönetmiş, Turuncu Beyazlı ekip maçtan Junior Fernandes’in attığı golle 1-0 galip ayrılmıştı.

MUHTEMEL KADRO

Ahmet Sait Kıvanç, Jordan Lukaku, Fatih Kurucuk, Ferhat Katipoğlu, Evren korkmaz, Metehan Altunbaş, Abdoulaye Dabo, Hakkı Türker, Kubilay Aktaş, Junior Fernandes Dimitri Oberlin