KAPLAN PUAN AVINDA

Adanaspor, Trendyol 1. Lig'in 28'inci haftasında bugün lider Eyüpspor ile puan mücadelesi yapacak. Karşılaşma Yeni Adana Stadyumu'nda saat 17.00'de başlayacak.

Adanaspor, Trendyol 1. Lig’in 28’inci haftasında bugün lider Eyüpspor ile puan mücadelesi yapacak. Karşılaşma Yeni Adana Stadyumu’nda saat 17.00’de başlayacak.

MAÇA HAZIR

Toros Kaplanları, her iki takım içinde hayati önem taşıyan karşılaşmanın hazırlığını dün yaptığı antrenmanla tamamladı. Çatalan Tesislerinde Teknik Direktör Mustafa Kemal Kılıç yönetimindeki antrenman yenileme çalışmasıyla başladı. Kondisyon çalışmasının ardından pas çalışması yapıldı. Antrenman taktik çalışmasıyla sona erdi.

Turuncu Beyazlılar antrenmanın ardından tesislerde maç saatinin beklemeye başladı.

HAKEM ÖMER TOLGA GÜLDİBİ

Adanaspor – Eyüpspor maçını Kocaeli Bölgesi A Klasman Hakemi Ömer Tolga Güldibi yönetecek. Yardımcılıklarını Düzce A Klasman Yardımcı Hakemi Emrah Ünal ile Mersin Bölgesi A Klasman  2 Ekim 2023’de deplasmanda oynadığı ve 1-0 yenildiği Göztepe ile 11 Şubat 2024’te Adana’da oynadığı ve 2-1Hakemi Kemal mavi yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Bursa Bölgesi B Klasman Hakemi Enver Aydın.

Ömer Tolga Güldibi bu sezon Adanaspor’un deplasmanda Göztepe ile 2 Ekim 2023’te oynadığı ve 1-0 yenildiği maç ile Tuzlaspor ile 11 Şubat 2024’de Adana’da oynadığı ve 2-1 yendiği maçlarda görev yapmıştı.