Kim bu örgütü takmayan belediye başkanı?

CHP Seyhan İlçe Başkanı Ramazan Atikaslan, dün gerçekleştirilen 'Seyhan İlçe Danışma Kurulu' toplantısında bir konuşma yaparak belediye başkanlarını eleştirdi ve 7 gün boyunca kendisinin ve ilçe örgütünün aramalarına rağmen geri dönmeyen belediye başkanının olduğunu söyledi.

CHP Seyhan İlçe Başkanı Ramazan Atikaslan, dün gerçekleştirilen ‘Seyhan İlçe Danışma Kurulu’ toplantısında bir konuşma yaparak belediye başkanlarını eleştirdi ve 7 gün boyunca kendisinin ve ilçe örgütünün aramalarına rağmen geri dönmeyen belediye başkanının olduğunu söyledi.

UYARMAK İSTİYORUM

CHP’nin genel iktidara yürüyüşünün bu tür davranışlar nedeniyle engelleneceğine işaret eden CHP Seyhan İlçe Başkanı Ramazan Atikaslan, ‘Özellikle belediye başkanlarından şikâyetler var. Partimizin genel merkez aracılığıyla yayınladığı genelgeye uymak zorundayız. Belediye başkanlarımız örgütlerimizi muhatap almak durumunda. Örgüt demek halk demektir. Örgütü muhatap almayan belediye başkanlarımızı buradan uyarmak istiyorum’ dedi.

ÖRGÜT DEMEK HALK DEMEKTİR

CHP’nin genel merkezinin yayınladığı genelgenin ortaya çıkan olumsuz sonuçlar sonrasında genelge olarak gönderilme zorunluluğunun oluştuğuna işaret eden Başkan Atikaslan, ‘Elbette örgütle çalışan belediye başkanlarımız var. Bu belediye başkanlarına teşekkür ediyorum. Örgüt demek halkı temsil etmek demektir. Kaldı ki belediye başkanlarının gurup başkanları ilçe örgüt başkanlarıdır. CHP’nin yerel iktidardan genel iktidara yürüyüşünde bu gibi durumlar bize engel teşkil eder. Bu konuda uyarımı yapmış olayım’ ifadelerini kullandı.