KIRAN KIRANA ANTRENMAN

Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig'in 31'inci haftasında yarın deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig’in 31’inci haftasında yarın deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

Mavi Şimşekler, sabah yapacağı antrenmandan sonra uçakla İstanbul’a gidecek.

RESMİ MAÇ GİBİYDİ

Mavi Şimşekler’in kendi tesislerinde Teknik Direktör Hükmet Karaman yönetiminde yaptığı antrenman yenileme çalışmasıyla başladı. Kondisyon çalışmasının ardından pas ve top kapma çalışması yapıldı. Antrenmanda daha sonra taktik çalışmasının yapıldığı çift kale maç gerçekleştirildi.

Taktik çalışmasının yapıldığı çift kale maç adeta bir lig maçı havasında geçti. Kıran kırana mücadele eden futbolcuların hırsı ve form durumları Teknik Direktör Hikmet Karaman’ı memnun etti.

BARASİ’YE DOĞUM PASTASI

Adana Demirsporlu futbolcular ve teknik heyeti, 21 yaşına giren forvet oyuncusu Yusuf Barasi’ye antrenman öncesinde doğum günü sürprizi yaptı.

Takım arkadaşları, Türk asıllı Hollandakı genç futbolcu için sahaya getirdikleri doğum günü pastasımnı kestirdiler. Pasta kesilmeden toplu halde fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmediler.

KARAMAN: KAZANACAĞIZ

Teknik Direktör Hikmet Karaman, yeni transferlerin takıma uyum sağlama ve birlikta maç yapmalarıyla takımının form durumunun istenilen seviyeye geldiğini ifade ederek, Fenerbahçe maçına da kazanmak için çıkacaklarını söyledi.

Karaman, Fenerbahçe karşılaşmasında da Adana Demirspor’un beklenen iyi oyunu sergileyerek, stada gelen ve televizyon ekranlarından maçı izleyenlere keyifli bir maç izleteceklerinin kaydetti.

KALECİLERE ÖZEL ANTRENMAN

Teknik Direktör Hikmet Karaman, Fenerbahçe maçı öncesinde kalecileri özel angtrenmana aldı.

Mavi Şimşeklerin kalecileri Shahruddin Magomedaliev, Vedat karakuş ve Yılmaz aktaş, kaleci antrenöürü tarafından özel çalışmaya tabi tutuldu.

Üç kalecinin de formayı kapmak için büyük çaba harcadıkları gözlendi.

 

SANCAK’TAN FENERBAHÇELİ FUTBOLCULARA DESTEK

Adana Demirspor eski Başkanı ve büyük hissedarı Murat Sancak, Trabzonspor – Fenerbahçe maçıında çıkan olaylar nedeniyle PFDK’ya sevkedilen Fenerbahçeli futbolculara ceza verilmemedsi gerektiğini belirtti.

Sancak, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Fenerbahçeli futbolcuların hiçbirine ceza verilmemeli. Bana saldırmaya gelen taraftarı ben de döverim” ifadelerine yer verildi.

Sancak’ın yarın Fenerbahçe ile Adana Demirspor’un karşı karşıa gelecek olmasına karşın, Fenerbahçeli futbolculara verdiği destek spor kamuoyunda takdirle karşılandı.

FENERBAHÇELİ FUTBOLCULARA TEDBİRSİZ SEVK

TFF, Trabzonspor – Fenerbahçe maçında çıkan olaylar nedeniyle günlerdir beklenen sevkleri dün yaptı ve Fenerbahçeli futbolcuları ve görevlileri tedbirsiz olarak PFDK’ya sevketti.

TFF’den yapılan açıklamada, Fenerbahçeli futbolcular Bright Osayi Samuel, Jayden Qoinn Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat ile Fenerbahçe görevlileri Kürşat Çiftlik ve Okan Özkan’ın Futbol Disiplin Talimatı’nın 45’inci maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK’ya sevkedildiği bildirildi.

Jayden Qoinn Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat’ın ayrıca Futbol Disiplin Talimatı’nın 36’ncı maddesi uyarınca da PFDK’ya sevkedildiği kaydedildi.