Kozan Emniyet Müdürlüğü suçlulara göz açtırmıyor

Kozan Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ilçe genelindeki olaylara karışan zanlılara yönelik başlatmış olduğu operasyonda hakkında arama kararları olan kişileri yakalayarak adalete teslim etti.

Kozan Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçe genelindeki olaylara karışan zanlılara yönelik başlatmış olduğu operasyonda hakkında arama kararları olan kişileri yakalayarak adalete teslim etti.

Komşusunun yaklaşık 60 gram altınını çalan apartman görevlisi T.Ö., polisin yürüttüğü çalışmalar sonucunda tespit edildi. T.Ö., çaldığı altınları sahibine teslim etti ve Sulh Ceza Hakimliği tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

31 Ekim 2023 tarihinde alkol etkisi altında yaşanan tartışma sonucu T.Ö.'yü bıçaklayan B.G., gözaltına alındı. B.G., Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı.

Daha önce birçok suç kaydı bulunan ve çocuğun cinsel istismarı ile yağma suçlarından aranan "Boksör" lakaplı A.Ö., kendisine yardım eden F.E. ile birlikte saklandığı yerde yakalandı. Görevli kolluk görevlilerine mukavemet gösteren A.Ö., 3 farklı suçtan, F.E. ise görevi yaptırmamak için direnme suçundan tutuklandı.