Lütfen sesimizi duyun

Çukurova Belediyespor Kadın Voleybol Takım Başkanı ve Çukurova Belediye Başkanı olan Soner Çetin, kadın voleybol takımının sultanlar liginde mücadele ederek Adana'nın gür sesi olduğunu belirtip iki önemli konuda kamuoyuna çağrıda bulundu.

Çukurova Belediyespor Kadın Voleybol Takım Başkanı ve Çukurova Belediye Başkanı olan Soner Çetin, kadın voleybol takımının sultanlar liginde mücadele ederek Adana’nın gür sesi olduğunu belirtip iki önemli konuda kamuoyuna çağrıda bulundu.

7 BİN 500 KİŞİLİK SPOR SALONU İSTİYORUZ

TSYD Turnuvası’nın 25 yıl aradan sonra yeniden hayata geçirilmesi nedeniyle düzenlenen basın toplantısında konuşan Başkan Soner Çetin, ‘Çukurova ilçemize 7 bin 500 kişi kapasiteli bir spor salonunun yapılmasını istiyoruz. Arsa olarak gereksinim duyulan yeri biz verdik. Adana’da özellikle Hükümet kanadına mensup yöneticilerimize çağrı yapmış olayım. Spor salonu ile geleceğin yıldızları yetişerek Adana’yı temsil edecektir’ dedi.

SABANCI AİLESİ TAKIMA İSİM SPONSORU OLSUN

Sabancı Ailesi’nin geçmişte olduğu gibi Adana’ya önemli hizmetler getiren bir aile olduğunu belirten Başkan Çetin, Çukurova Belediyespor Kadın Voleybol Takımı’na isim sponsoru olması için Sabancı Topluluğu’na bir arkadaşı vasıtasıyla teklif götürdüğünü kaydetti. Geri dönüş olmadığını söyleyen Başkan Çetin, “Sabancı Ailesi bu takıma sponsor olursa Adana’nın sesini tüm Türkiye’ye hatta Avrupa’ya duyururuz’ açıklamasında bulundu.