MİLLİ ARA KAPLAN'A İLAÇ OLACAK

Milli maç arası üst üste iki haftadır sahadan yenilgiyle ayrılan Toros Kaplanları'nın imdadına hızır gibi yetişti. Milli ara, turuncu beyazlı ekip için ilaç olacak.

Milli maç arası üst üste iki haftadır sahadan yenilgiyle ayrılan Toros Kaplanları’nın imdadına hızır gibi yetişti. Milli ara, turuncu beyazlı ekip için ilaç olacak.

İkinci Adanaspor dönemine iki mağlubiyetle başlayan Teknik Direktör Mustafa Kaplan, milli maç arasını, takımına istediği kondüsyon ve oyun anlayışını yüklemek için fırsata çevirecek.

Eyüpspor maçından once göreve başlayan ve henüz futbolcuları ttanıma fırsatı bulmadan ligin lideriyle deplasmanda karşılaşmak zorunda kalan Mustafa Kaplan, Gençlerbirliği karşısınd sergilenen etkisiz oyunu çözüm bulacak. Milli ara nedeniyle izin verilen futbolcularının bugüne kadarki performanslarını değerlendirecek olan Mustafa Kaplan izin dfönüşü, kendi futbol anlayışını yerleştirecek çşçalışmalara başlayacak. Kaplan, milli maç dönüşü deplasmnada oynanacak Bodrumspor maçına zımba gibi bir takımla çıkmayı herdefliyor.

ÖZEL’E FORMA

Toroa Kaplanları’ndan CHP’nin yeni Genel Başkanı Özgür Özel’e forma. Adanaspor Kulüp Basın Sözcüsü Erkin Doygun, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i makamında ziyaret edip, kendisine yeni görevinde başarı dileğinde bulundu. Doygun, ayrıca Özel'e üzerinde ismi yazan, Adanaspor forması da hediye etti..