Nacar'dan hastane denetimi

Adana İl Sağlık Müdürü Dr. Halil Nacar, ilçeleri ziyaret ederek sağlık teşkilatlarını denetledi. Kozan ve Feke'de denetimde bulunan Müdür Nacar, verilen sağlık hizmetinin kalitesinden memnuniyet duydu.

Adana İl Sağlık Müdürü Dr. Halil Nacar, ilçeleri ziyaret ederek sağlık teşkilatlarını denetledi. Kozan ve Feke’de denetimde bulunan Müdür Nacar, verilen sağlık hizmetinin kalitesinden memnuniyet duydu.

Kozan’ın Devlet Hastanesi ile Diş Polikliniğini ziyaret eden İl Sağlık Müdürü Halil Nacar, yüksek hizmet kapasiteli ve profesyonel olarak verilen hizmetin halk tarafından takdir edilmesinden mutlu olduklarının altını çizdi. Bölgeye hitap eden sağlık kuruluşlarının modern binada, gelişmiş teknoloji ile uluslar arası kalitede hizmet veren teşkilatını mensup sağlık elamanlarını da onurlandıran Müdür Halil Nacar, ‘Bizlere iletilen her sıkıntıyı elimizdeki imkanlar ve bakanlığımızın imkanları dâhilinde çözüyoruz. Sağlık teşkilatı olarak birinci önceliğimiz sağlıkta kalite ve yüksek hizmet kapasitesiyle hizmet vermektir’ dedi.

İl Müdürü Halil Nacar, daha sonra Feke ilçesine geçerek burada Kaymakam Koray Yanıktepe ve sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi. Feke’deki hizmetlerden de memnun olduğunu belirten Nacar, diğer ilçeleri de önümüzdeki süreçte ziyaret edeceğini kaydetti.