SARAÇOĞLU'NDA 40. RANDEVU

Adana Demirspor Trendyol Süper Lig'in 31'inci haftasında bu akşam Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi Ülker Stadyumu'nda saat 20.30'da başlayacak.

Adana Demirspor Trendyol Süper Lig’in 31’inci haftasında bu akşam Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi Ülker Stadyumu’nda saat 20.30’da başlayacak.

Adana Demirspor ile Fenerbahçe bu maçla 40’ıncı kez karşılaşacak. Bugüne kadar oynanan 39 maçta Adabna Demirspor 5 galibiyet elde ederken, rakibine 22 maçta mağlup oldu.

 

BİRİ 2, BİRİ 9. SIRADA

Adana Demirspor, 30 maçta 9 galibiyet, 12 beraberlik ve 9 mağlubiyetle 39 puanla 9. sırada bulunuyor. Ev sahibi Fenerbahçe ise  30 maçta 25 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 79 puanla ikinci sırada yer aldı.

Adana Demirspor, sahadan puanla ayrılarakAvrupa, Fenerbahçe, ise şampiyonluk yarışındaki hedefini sürdürmek istiyor.

Deplasmanda oynadığı 15 maçta 9 beraberlik ve 6 mağlubiyet yaşayan Adana Demirspor, Fenerbahçe’yi sahasında yenerek 3 puan hasretine son vermeyi hedefliyor.

Sezonun ilk yarısında Fenerbahçe ile sahasında oynadığı ilk maçtan golsüz beraberlikle ayrılan Mavi Şimşekler, ligdeki son 3 maçından 2 galibiyet 1 beraberlikle 7 puan elde etti.

HAZIRLIKLAR TAMAM

Adana Demirspor, dün yaptığı antrenmanla Fenerbahçe maçının hazırlıklarının tamamladı ve uçakla İstanbul’a gitti.

Mavi Şimşekler’in Teknik Direktör Hikmet Karaman yönetiminde yaptığı ve ısınma hareketleriyle başlayan idmanda futbolcular, pas, taktik ve koordinasyon çalıştı.

ARDA KARDEŞLER YÖNETECEK

Ülker Stadyumu’ndaki karşılaşmayı Bursa Bölgesi Süper Lig Hakemi Arda Kardeşler yönetecek. Yardımcılıklarını ise İstanbul Bölgesi Süper Lig Yardımcı hakemleri Mehmet Emin Tuğral ve Deniz Caner Özaral yapacak. Maçın dördüncü hakemliğini de Balıkesir Bölgesi Süper Lig Hakemi Oğuzhan Çakır üstlenecek.