Sendikacılardan 'zulmü durdurun' eylemi

Memur-Sen ve Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu ve sendika üyeleri dün bir eylem gerçekleştirerek 'Filistin'deki insanlık zulmünü durdurun' çağrısında bulundu.

Memur-Sen ve Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu ve sendika üyeleri dün bir eylem gerçekleştirerek “Filistin’deki insanlık zulmünü durdurun” çağrısında bulundu.

Konu hakkında basın açıklamasında konuşan Nennioğlu, ‘Bütün dünyanın sessiz kaldığı bu katliamın acilen sona ermesini istiyoruz’ çağrısında bulundu. Nennioğlu özetle şu konulara değindi.

“45 gündür Sivil Toplum Kuruluşları ve Memur Sen olarak; Gazze’de bütün dünyanın sessiz bakışları arasında yaşanan vahşete ve soykırıma dur demek, onurlu ve mazlum Filistinli kardeşlerimize destek olmak, Filistin halkının yalnız olmadığını bütün dünyaya haykırmak ve Siyonist rejimi lanetlemek için toplanıyoruz.

Filistinli kardeşlerimizin onur ve yaşam mücadelesine destek olmak adına aralıksız tam 45 gündür insanlık nöbeti için sahaya çıkıyor, sabahlara kadar meydanlarda nöbet tutuyoruz,..

45 gündür neden buradayız; İlk kıblemiz Mescid-i Aksa için, Kudüs için, bombardıman altındaki Gazze için buradayız!

Ülke genelinde Siyonist İsrail’in yaptığı soykırımı lanetlemek, Filistinli kardeşlerimizin yanında olduğumuzu göstermek Ağzında bir damla su ile Hz.İbrahim’e su taşıyan karınca misali zalimlere karşı tarafımızı belli etmek için buradayız.

Filistin’de Gazze’de Kudüs’te, insanlığın haremine yapılan saldırılara karşı direnen yiğitlerin sesi olacağız, sözü olacağız. Unutmayın ki "Korku ve şiddet üzerine inşa edilmiş hiçbir sistem ayakta kalamaz" Filistin'de, teknolojiye sırtını dayamış küresel Ebrehe’lerin fillerine karşı taşla-sapanla direnen ebabillerin galip geleceğini hep birlikte göreceğiz”