ŞİMŞEK KARAGÜMRÜK'E BİLENİYOR

17 haftada tek galibiyet alan ve kötü gidişiatı bir türlü durduramayan Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig'in 28'inci haftasında sahasında oynayacağı VavaCars Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarının sürdürüyor.

17 haftada tek galibiyet alan ve kötü gidişiatı bir türlü durduramayan Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig’in 28’inci haftasında sahasında oynayacağı VavaCars Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarının sürdürüyor.

Kulür tesisslerinde, Teknik Direktör Hikmet Karaman yönetiminde çalışan Mavi Lacivertlilerde tek hedef Karagümrük’ü yenerek 9 hafta sonra galibiyetle tanışmak ve kötü gidişe son verirken, rakibinden rövanşı da almak.

Mavi Şimşekler, yenileme çalışmasıyla başlayan antrenmanda daha sonra kondisyon çalışması gerçekleştirdi. Antrenman pas ve top kapma çamlışmasının ardından taktik çalışmasıyla tammlandı.

Adana Demirspor, VavaCars Fatih Karagümrük maçının hjzırlığını bugün yapacağı antrenmanla sürdüredek.

BİLETLER SATIŞTA

4 Mart Pazartesi günü saat 17.00’de Yeni Adana Stadyumu’nda oynanacak VavaCars Fatih Karagümrük maçının biletleri satışa çıktı.

Bilet fiyatları,  Batı Tribün üst, Maraton üst ile Kuzey Kale Arkası alt ve üstb tribünler 25 TL, Batı Tribün ve marathon alt tribinleri 50 TL, Misafir takım tribiünü 30 lira olarak belirlendi. Adana Demirspor’dan yapılan açıklamada, yalnızca gişeden alımlarda kadın, öğrenci ve engelli taraftarlara biletlerin ücretsiz olduğu bildirildi.

VEDAT KARAKUŞ 26 YAŞINDA

Adana Demirspor’un kalecilerinden Vedat Karakuş, 26 yaşına bastı. Kulüp sosyal medya hesabından, Vedat Karakuş’un doğum gününü kutladı.