ŞİMŞEK MORAL ARIYOR

Adana Demirspor, Akdeniz Derbisinde bugün Antalyaspor'a konuk olacak .

Geçtiğimiz hafta sahasında Gaziantep FK’ya 6-1 mağlup olarak büyük hezimet yaşayan, ve maç sonrası kaos yaşayan Adana Demirspor, bugün Akdeniz Derbisinde deplasmanda Bitexen Antalyaspor önünde moral arayacak.

Mavi Şimşekler, Trendyol Süper Lig’in 37’inci haftasında bugün Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Coredon Airlines Park Antalya Stadı’nda oynanacak maç saat 20.00’de başlayacak.

Süper Lig’de 10 galibiyet ve 14 beraberlikle 44 puan toplayarak haftaya 11. sırada giren Adana Demirspor, 45 puanla 10. sırada bulunan rakibi karşısında galibiyet arayacak.

Mavi Şimşeklerde, sakatlıkları süren Semih Güler, Emre Akbaba ve Yusuf Sarı’nın Antalyaspor karşısında forma giyemeceklee.

Mavi- Lacivertliler, sezonun ilk yarısında deplasmanda oynanan maçta Antalyaspor’u 2-1 yenmişti.

Rakip Antalyaspor’da ise sakatlıkları bulunan Bünyamin Balcı, Ömer Toprak, Bahadır Öztürk, Erdal Rakip ile kart cezalıları Sander Van de Streek ve Erdoğan Yeşilyurt, Adana Demirspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.

 

HAKEM TURGUT DOMAN

Bitexen Antalyaspor – Adana Demirspor maçını Eskişehir Bölgesi Süper Lig Hakemi Turgut Doman yönetecek. Doman’ın yardımcılıklarını ise Trabzon Bölgesi Süper Lig Yardımcı Hakemi Murat Şener ile İzmir Bölgesi Süper Lig Yardımcı Hakemi Bersan Duran yapacak. Maçın dördüncü hakemliğini de Samsun Bölgesi A Klasman Hakemi Erdem Mertoğlu üstlenecek.

3. KEZ GÖREV YAPACAK

Turgut Doman, bu sezon 3’üncü kez Adana Demirspor maçını yönetecek. Doman daha önce Adana Demirspor’un 28 Ekim 2023’te sahasında oynadığı ve 3-0 kazandığı Tümosan Konyaspor ve 6 Ocak 2024’te deplasmanda oynadığı ve 0-0 berabere kaldığı Rams Başakşehir maçlarında düdük çalmıştı.

Doman, 3-3’lük Corendon Alanyaspor –Adana Demirspor ve 1-1 berabere biten Adana Demirspor MKE Ankaragücü maçlarında ise AVAR olarak görev almıştı.