ŞİMŞEK'TE SERİ ÜZÜNTÜSÜ

Adana Demirspor'da Fenerbahçe berberliği ile iç sahada galibiyet serisine ara verilmesinin üzüntüsü yaşanıyor.

Adana Demirspor’da Fenerbahçe berberliği ile iç sahada galibiyet serisine ara verilmesinin üzüntüsü yaşanıyor.

Teknik Direktör Patrick Kluivert, galibiyet serisine devam edemedikleri için takım olarak mutsuz olduklarını belirterek, “Yedinci galibiyeti alsaydık belki bizim için tarihi bir sonuç olurdu. Baktığınızda gerçekten çok iyi bir performans gösterdik. Takım halinde oynadık ve kendi oyunumuzu empoze etmeye çalıştık. Tabii ki de galibiyet serisine devam edemediğimiz için mutsuzuz ama pozitif bir çizgi de devam ettiğimiz için de mutluyuz. Çünkü baktığımızda ligde biz şu anda hala üçüncüyüz. Diğer takımlarla eşit puanda olsak da averajla biz hala üçüncüyüz” dedi.

SANCAK YENİ STAD İSTEDİ

Adana Demirspor – Fenerbahçe maçına Yeni Adana Stadyumu’nun bozuk zemini damga vurdu. Futbolcular, bozuk zeminde top kontrolünde zorlanırklarken, Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak da Adana’ya yeni bir stad yapılması gerektiğini belirtti.

Sancak, maçtan sonra yaptığı açıklamada,  “Yeni Adana Stadı’nda iki takım maç oynuyor. Adanaspor cuma günü oynadı. Çok önemli isimler bu zeminde oynuyor. Bir sakatlık olursa belki sahanın 1-2 yıl masrafına eş değer bir gider olur. Maalesef böyle sıkıntılar oluyor. Bakanlığın bir an önce çözüm bulması lazım. Geçen Sayın Bakanımızla görüştük. Adana’ya 15 bin kişilik stat yapılması lazım. Çünkü Adana Demirspor, Adanaspor ve Adana FK daha var. 3. lige çıkacak bir iki takım var. Bir stat kaldırmıyor. Sakatlıklara da sebebiyet verir. Rica ediyorum sayın Bakanımdan, bir an önce buraya el atıp, 15 bin kişilik bir stat daha yapılması lazım” diye konuştu.