ŞİMŞEK YARA SARMAK İSTİYOR

Adana Demirspor, erteleme maçında bu akşam Beşiktaş'ı konuk edecek.

Adana Demirspor, erteleme maçında bu akşam Beşiktaş’ı konuk edecek.

Pazar günü Kasımpaşa karşısında 2-1’lik skorla yenilmezlik unvanın yitiren ve 3 oyuncusundan olan Mavi Şimşekler, Beşiktaş karşısında galip gelerek yara sarmak istiyor.

Takımda çok sayıda sakat ve cazalı futbolcu bulunan Mavi Lacivertlilerde Teknik Direktör Patrick Kluivert’in sahaya nasıl bir 11 süreceği merakla bekleniyor.

MAÇIN HAKEMİ ÜMİT ÖZTÜRK

Yeni Adana Stadyumu’nda bugün saat 20.00’de başlayacak karşılaşmayı Denizli Bölgesi Süper Lig Hakemi Ümit Öztürk yönetecek. Yardımcılıkların ise İzmir Bölgesi Süper Lig Yardımcı Hakemi İbrahim Bozbey ile Denizli Bölgesi Süper Lig Yardımcı Hakemi Osman Gökhan Bilir yapacak. Maçın dördüncü hakemlik görevini de  Antalya Bölgesi Süper Lig Hakemi Murat Erdoğan üstlenecek.

RİZE MAÇINI YÖNETMİŞTİ

Ümit Öztürk bu sezon ligin ilk maçıda Adana’da oynanan ve Mavi Lacivertli takımın 2-1 galibiyetiyle sonuçlanan Adana Demirspor – Çaykur Rizespor maçını yönetti.

ŞİMŞEK MAÇA HAZIR

Adana Demirspor, Beşiktaş maçının hazırlıklarının dün yaptığı antrenmanla tamamladı. Teknik Direktör Patrick Kluivert’in yönetimindeki antrenman ısınma ve koşu çalışmasıyla başladı. Kuvvet dayanıklılık ve pas çalışmasının ardından, Beşiktaş maçının taktik çalışmasınınn yapıldığı çift kale maçla antrenman sona erdi ve Mavi Lacivertli takım maç ssatini belemeye başladı.

VEDAT KARAKUŞ’A ÖZEL İDMAN

Teknik director Patrick Kluivert, Beşiktaş maçında kalaeye geçmesi beklenen üçüncü kaleci Vedat Karakuş’a özel antrenman yaptırttı. Genç kaleci, kaleci antrenörü eşliğinde ekstra antrenman yaptı.

Bu arada, Adana Demirspor taraftarları sosyal medya paylaşımlarında Vedat Karakuşa’a inançlarını  dile getirdi. Taraftarlar genç kaleciye “sana sonuna kadar güveniyoruz” mesajı verdiler.

BAŞKAN SANCAK DA İZLEDİ

Adana Demirspor’un antrenmanının Başkan Murat Sancak da izledi. Sancak, esprili diyloglarla futbolcularına moral verirken, oyuncularında “size güveniyorum. Çıkıp aslanlar gibi mücadele edeceğinizi biliyorum” mesajı verdi.

RODRIGUES’İN GÖNLÜNÜ ALDI

Adana Demirspor Başkanı Kasımpaşa maçındaın devre arasında Sportif Direktör Gökhan Göktürk ile tartışan ve maçın bitiminde kırmızı kart gören başarııl savunma oyuncusu Kevin Rodrigues’in gönlünü almayı başarıd. Antrenman sırasında Kevin Rodrigues’e sarılan Başkan Sancak, oyuncusuna moral aşıladı.