STAMBOULI DE GİTTİ

Adana Demirspor'da  başlayan yaprak dökümü devam ediyor. Mavi Şimşekler de son olarak Kaptan Benjamin Stambouli takımdan ayrıldı.

Adana Demirspor’da  başlayan yaprak dökümü devam ediyor. Mavi Şimşekler de son olarak Kaptan Benjamin Stambouli takımdan ayrıldı.

Adana Demirspor’dan konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada ayrılık, “Profesyonel futbolcumuz Benjamin Stambouli'nin, babasının vefatı sonrasındaki süreçte ailesinin yanında olma talebi neticesinde oyuncumuzla beraber aldığımız karar doğrultusunda karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Stambouli'ye kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz” ifasdesiyle kamuoyuna duyuruldu.

İki gün once mangal partisine katılan ve mutlu görünen Stamboluli’nin ayrılması taraftarlar arasında şaşkınlıkla karşılandı.

Deneyimli orta saha oyuncusu, Adana Demirspor’un sahadaki beyni olan başarılı Fransoz oyuncunun Hatayspor maçından sonra taraftarların yaptğığ küfürlerden sonra takımdan ayrılma kararaı aldığı ileri sürülüyor.

O KADRODAN SEMİH VE AKİNTOLA KALDI

Adana Demirspor’un İtalyan Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde harikalar yaratan ve spor kamuoyunun konuştuğu takımdan kadroda stopper Semig Güler ile kanat oyuncusu Davit Akintola kaldı.

PENDİK’E HAZIRLANIYORLAR

Adana Demirspor’da 4 Şubat Pazar günü deplasmanda oynanacak Siltaş Yapı Pendikspor maçının hazırlıkları duün yapılan antrenmanla devam etti.

Teknik Direktör Hikmet Karaman yönetiminde kulüp tesislerinde yapılan antrenman ısınma ve koşu çalışmasıyla başladı. Kondisyon ile pas ve top kapma çalışmasının ardından antrenman taktik çalışmasıyla sone erdi.

Mavi Lacivertliler, Siltaş Yapı Pendikspor maçının hazırlıklarının bugün yapacağı antrenmanla sürdürecek.

ENES EROL U-19 MİLLİ TAKIMINDA

Adana Demirspor U-19 Takımın orta saha oyuncularından Enes Erol, TFF tarafından, U-19 Milli Takımının 10-16 Şubat 2024 tarihleri arasında Hırvatistan’da yapılacak Dostluk Turnuvası aday kadrosuna çağrıldı.

Adana Demirspor yönetimi, Milli Takıma davet edilen Akademi oyuncusu Enes Erol’u tebrik etti.