STAMBOULI'NİN ACI GÜNÜ

Adana Demirspor'un başarılı orta saha oyuncusu Benjamin Stambouli babasının kaybetti. Fransız futbolcu babasının cenaze töreninie katılmak için ülkesine giderken, adana Demirspor da başsağlığı mesajı yayımladı.

Adana Demirspor’un başarılı orta saha oyuncusu Benjamin Stambouli babasının kaybetti. Fransız futbolcu babasının cenaze töreninie katılmak için ülkesine giderken, adana Demirspor da başsağlığı mesajı yayımladı.

Adana Demirspor’un sosyal medya hesaplarından yayımlanan mesajda, “ Futbolcumuz Benjamin Stambouli'nin değerli babası Henri Stambouli'nin vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhuma Allah'tan rahmet, futbolcumuz Benjamin Stambouli ve ailesi başta olmak üzere sevenlerine, yakınlarına ve camiamıza başsağlığı dileriz” ifadelerine yer verildi.

YILIN SON KOMBİNE SATIŞI

Ç.BARIŞ – Adana Demirspor, 2023 yılında son kez kombine bilet satışı yapacak.

Adana Demirspor, kombine satışlarıyla ilgili olarak sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, “Çok değerli Adana Demirspor taraftarlarımız, yoğun talep üzerine 2023-2024 kombinelerimiz yeniden satışa çıkıyor. Maç bileti satışlarındaki fiyatlardan etkilenmemek için tüm taraftarımızı kombine almaya davet ediyoruz. Kombine satışları, satışa çıktığı günden itibaren 10 gün boyunca devam edecektir. Kombinelerimiz, son kez olmakta birlikte 18 Kasım (Bugün) sabah 09:40'ta satışta!” denildi.

NANİ 37 YAŞINDA

Ç.BARIŞ – Adana Demirspor’un başarılı forvet oyuncusu 37 yaşında.

Adana Demirspor, Portekizli futbolcunun doğum günün sosyal medyadan yayınladığı mesajla kutladı. Mesajda, “Bugün futbolcumuz Luis Nani'nin doğum günü. Mutlu Yıllar @luisnani” ifadelerine yer verildi.

U 16 TAKIMINA PSİKOLOG DESTEĞİ

Ç.BARIŞ – Adana Demirspor U 16 Takımı oyunculasrına psikolog desteği.

Her gün Mavi Lacivertli kulübün bir alt yapı takımıyla bir araya gelen Adana Demirspor’un Spor Psikoloğu Muhammet Enes Polattaş, son olarak U 16 Takımıyla bir araya geldi.

Polattaş, U 16 Takımı futbolcularına; stress yönetimi, öfke kontrolu, motivasyon, konsantrasyon, hedef belirleme ve odaklanma konularında sunum yaptı.

Psikolog Polattaş, Sunum sonunda hem eğlenceli hem öğretici body-code lifekinetik egzersiz yaparak sunumu sonlandırdı.

U 16 TAKIMI GAZİANTEP’E HAZIRLANIYOR

Ç.BARIŞ – Adana Demirspor U 16 Takımı, pazar günü kendi evinde oynayacağı Gaziantep FK maçının hazırlığını sürdüryor. Genç Şimşeklerin yaptığı antrenmanda Mavi Lacivertli futbolcuların hırslı oldukları gözlendi.

HAFTASONU ADS- GAZİANTEP ÇEKİŞMESİ

Öte yandan, bu hafta sonu, Gelişim ligleri, altyapı takımlarında Adana Demirspor ile Gaziantep FK arasında mücadelelere sahne olacak.

Gelişim liglerinden U 16 Ligi 7. Grupta Adana Demirspor, Adana’da ligin ilk maçında Gaizantep FK’yı konuk edecek. Karşılaşma yarın saat 11.00’de Kayhan Kaynak Kardeşler Stadı’nda oynanacak.

Adana Demirspor U 15 Takımı ise 7. Grupta ligdeki ikinci maçını Gaziantep FK ile oynayacak. Karşılaşma Gaziantep Beykent Stadı’nda yarın saat 13.00’de başlayacak.

Adana Demirspor U 15 Takımı ligin maçında Adanaspor’u 4-2 mağlup etmişti.

U 14 Gelişim ligi 7’nci Grupta yer alan Adana Demispor U14Adana Demirspor U 14 Takımı ise ligdeki ilk maçını Gaziantep FK ile oynayacak. Karşılaşma Muharrem Gülergin Stadı’nda yarın saat 10.30’da başlayacak.

MONTELLA HASRET GİDERDİ

Ç.BARIŞ – Adana Demirspor eski Teknik Direktörü, A Milli Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella hasret giderdi. Montella, Milli Takım kampımnı ziyaret eden Adana Demirspor Sportif Direktörü Gökhan Göktürk ve Teknik Direktör Patrick Kluivert ile buluştu. Samimi ortamda geçen görüşmenin ana konusu adana Demirspor oldu.