Torun: Yüreğir için hayallerimiz var

Bir dönem AK Parti Adana Milletvekilliği yapan ve Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak seçime girip kaybeden Abdullah Torun dün Yeniden Refah Partisi'nin il binasında bir basın toplantısı düzenledi ve 'Adana için, Yüreğir için hayallerim var' dedi.

Bir dönem AK Parti Adana Milletvekilliği yapan ve Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak seçime girip kaybeden Abdullah Torun dün Yeniden Refah Partisi’nin il binasında bir basın toplantısı düzenledi ve ‘Adana için, Yüreğir için hayallerim var’ dedi.

Siyaseten verdiği uzun aradan sonra tekrar Adana’ya gelerek Yeniden Refah Partisi’nden Yüreğir Belediye Başkan Adayı olan Torun, Yüreğir ile Seyhan arasındaki uçuruma dikkat çekip ilçenin hizmete ihtiyacının olduğunu ifade etti.

Torun ‘Yaşanabilir bir Yüreğir oluşturmak’ üzerine kurulu basın açıklamasında özetle şunları ifade etti. “Hepinizin bildiği gibi geçmişten bugüne Seyhan ve Yüreğir ilçemiz iki ayrı dünya, iki ayrı karakter gibi inşaa edildi. Bir yanı bahar bahçe, bir yanımız çığlık çığlığa. Fotoğraf bu. Ne hazindir ki dört dönemdir İktidar Partisine teslim edilmesine rağmen bu kader yine değişmedi.

Yüreğir, iktidarın gücünü, hizmetle, planlı şehircilikle, alt yapı ve üst yapısıyla, kentsel dönüşümüyle deprem riskinden kendini koruyamadı. Sağlıklı bir şehir, yolları, parkları, bahçeleri ile YAŞANABİLİR Yüreğir oluşturulamadı. Bu nedenle midir bilinmez, Yüreğir'de görev yapan memur dahi görev yaptığı ilçede oturmak istemedi. Hatta Yüreğir'de siyaset yapan, belediye başkanlığı yapan birçok isim Yüreğir'de değil, Seyhan'da oturmayı, çocuklarına ve ailesine layık gördü. Biz bu garabeti de ortadan kaldıracağız inşallah. Kendi ailemize, çocuklarımıza layık görmediğimiz bir yaşam kalitesini Yüreğirliye de layık görmeyeceğiz.

Yüreğir, yüreğimiz gibi temiz, yüreğimiz gibi sağlıklı sokakları, caddeleri, parkları ve mutlu insanlarıyla anılacak. Yüreğir, tarımıyla; Adanalıyı, Anadolu'yu besleyerek bir ana gibi fedakârlığı sürekli hale getiren bir ilçemiz. İnşallah bizimle beraber Yüreğir, Seyhan Nehri’nin güzelliğini sadece tarım alanını sulayarak değil; alabildiğince güzel parklarıyla, bahçeleriyle, suyun her türlü güzelliğinden istifade edebilecek yeni projeleriyle faydalanacağı bir döneme geçecektir.