Türkeş: Ben seçimi kazandım!

İYİ Parti Adana Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayyüce Türkeş, halkın kendilerine olan güven ve inancı ile 31 Mart yerel seçimleri şimdiden kazandığını gördüğünü belirterek 'Kimseyi rakip görmüyorum. Çünkü biz İYİ Parti olarak seçimleri kazandık' dedi.

İYİ Parti Adana Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayyüce Türkeş, halkın kendilerine olan güven ve inancı ile 31 Mart yerel seçimleri şimdiden kazandığını gördüğünü belirterek ‘Kimseyi rakip görmüyorum. Çünkü biz İYİ Parti olarak seçimleri kazandık’ dedi.

KOCAİSPİR VE KARALAR’I ELEŞTİRDİ

Fatih Kocaispir’in Yüreğir’de, Zeydan Karalar’ın ise Büyükşehir Belediyesinde yaptığı hizmetleri gördüklerini belirten Ayyüce Türkeş, ‘Biri 5 yıl diğeri ise 10 yıldır belediye başkanı. Ne yaptıkları ortadadır. Verecekleri vaatlere de bu Adana halkının karnı toktuk. Biz yerel seçimleri kazandık olarak görüyorum. Adana halkına en iyi hizmeti yaparak onların oylarının hakkını layığı ile vereceğiz’ dedi. Türkeş, projelerini anlatarak hedeflerini de ortaya koydu.

SONER ÇETİN: ÇUKUROVA ALTIN YILINI YAŞAYACAK

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Türkeş’in basın toplantısına katılarak ‘Çukurova halkının teveccühü ile 2 dönemdir Türkiye’ye örnek olan projelere imza attık. Bizim projelerimizin Türkiye’nin değişik şehirlerinde uygulamaya konulmasının mutluluğunu yaşamıyor değilim. İnşallah 31 Mart günü bu kardeşiniz yeniden belediye başkanı seçilip hizmetlerimizin devamını getireceğiz. Çukurova altın yılını yaşayacaktır. Bunun sözünü veriyorum’ dedi.