U19 TAKVİYELİ ANTRENMAN

Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig'in 28'inci haftasında 4 Mart Pazartesi gümnü kendi sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarının U19 takviyeli olarak sürdürdü.

Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig’in 28’inci haftasında 4 Mart Pazartesi gümnü kendi sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarının U19 takviyeli olarak sürdürdü.

Mavi Şimşekler’imn kendi tesislerinde Teknik Direktör Hikmet karaman yönetimnde gerçekkleştirdiği antrenman yenileme çalışmasıyla başladı, Kondisyon çalışmasının ardından pas ve top kapğma çalışması yapıldı.

Taktik çalışmasının gerçekleştirildiği çift kale maçı ise Beyaz Takım, Mavi Takıma karşı 6-2 kazandı.

BALOTELLİ ANTRENMANDA

Hafta sonunda oynanan Trabzonspor maçından sonra havalimanında Başkan Danışmanı Gökhan Göktürk ile tartıştığı  ve kadro dışı bırakıldığı iddia edilen Mario Balotelli takımla birlikte antrenmanlara çıktı. Antrenmanda hırsıyla dikkati çeken İtalyan Yıldızın, takımla çalışması kadro dışı haberlerinin yalan olduğunu ortaya koydu.

VEDAT KARAKUŞ’A DOĞUM GÜNÜ

Antrenman öncesinde kaleci Vedat Karakuş’un doğum günü kutlandı. Vedat Karkuş, 26’ncı yaş günü pastasını teknik heyet ve takım arkadaşlarıyla birlikte kesti.

ANTRENMAN TARAFTARA AÇILDI

Adana Demirspor, bu sezon VavaCars Fatih Karagümrük maçın öncesinde bir ilke imza attı ve antrenmanı taraftara açma kararı aldı.

Mavi Şimşekler’in yarın saat 17.00’de Yeni Adana Stadyumu’nda gerçekleştireceği antrenman taraftar açıldı. İsteyen taraftarların marathon Alt Tribindenn antrenmanı izleyebilecekleri açıklandı.

İŞADAMLARINA ÇAĞRI

Adana Demirspor Kulübü, Pazartesi günü saat 17.002de oynanacak VavacArs Fatih Karagümrük maçı için işadamlarına çağrı yaptı. Çağrıda, Mavi Lacivertililerin taraftarın gücüne her zamankinden daha ffazla ihtiyacı olduğu maçın pazartesi günü mesiai saatinde başlayacağına dikkat çekilerek, maça gilecek Adana Demirspor taraftarı çalışanların izinli sayılması istendi. Adana Demirspor’un çağrısı şöyle:

“Adana Şehrimizin Değerli İşadamları,

Bildiğiniz üzere Adana Demirspor için, her zaman taraftarımızın sahada 12. Adam olarak desteği önemli oldu. Taraftarımızın gücüne, bugün her zamankinden çok daha fazla ihtiyacımız bulunuyot.

Şimdi birlik olma, şehrimizin takımını yalnız bırakmama zamanı..

4 Mart Pazartesi saat 17.00’de belki de bu sezonun en önemli maçlarından bir olacak kargümrük ile yapacağımız müsabakaya, taraftarlarımızın mesai saatlerinden dolayı gelmelerinin güç olacağı kanısındayız.

Şehrimizin takımının yalnız kalmaması, 12. Adam!ın Yeni adana Stadyumu’nu doldurabilmesi için siz değerli işverenlerin özverisine ihtiyacımız bulnuyor.

Bu müsabakaya, büyük Adana Demirspor taraftarlarının gelebilmesi için işyerlerinden izinli sayılmaları hususunu değerlendirme ve bilgilerinize sunarız.

Adana Demirspor Kulübü”

HAKEM MURAT ERDOĞAN

4 Mart Pazar günü oynnacak Adana Demirspor – Fatih karagümrük maçını Antalya Bölgesi Süper Lig Hakemi Murat Erdoğan yönetecek. Yardımcılıklarını ise Aydın Bölgesi Süper Lig Yardımcı Hakemi Kamil Çetin ile Trabzon Bölgesi Süper Lig Yardımcı Hakemi Murat Şener yapacak. Maçın dördücü hakemliğini de Ankara Bölgesi Süper Lig Hakemi Aler Akarsu üstlenecek.

Murat Erdoğan, bu sezon 21 Ağustos 2023 tarihinde oynanan ve 1-1 berabere biten MKE Ankaragücü – Adana Demirspor ve 27 Eylül 2023 tarihinde oynanan ve Adana Demirspor’un 4-2 galibiyetiyle tamamlanan Adana Demirspor – Beşiktaş maçında dördüncü hakem olarak görev yapmıştı.