Uraloğlu: Yeniden gözden geçireceğiz

Gazetemizin dünkü manşetinde yer alan 'Vatandaşa yazık değil mi?' başlıklı TÜVTÜRK'ün istasyonlarındaki uygulamalarına yönelik haberimiz sonrasında Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, konuyu yeniden incelettirmek için bürokrasisine talimat verdi.

Gazetemizin dünkü manşetinde yer alan ‘Vatandaşa yazık değil mi?’ başlıklı TÜVTÜRK’ün istasyonlarındaki uygulamalarına yönelik haberimiz sonrasında Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, konuyu yeniden incelettirmek için bürokrasisine talimat verdi.

BAKAN URALOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Adanalı vatandaşlar, araç muayene ücretlerinin astronomik miktarlara ulaştığını ve yapılan zamların ilgili kurum tarafından hak edilmeyecek noktalarda olduğunu belirterek tepki göstermişlerdi. Yine TÜVTÜRK’ün kredi kartı ile araç muayene ücretlerini ödemek isteyen yurttaşlardan 77 lira ek ücret talep etmesi de halkın tepkisine neden olmuştu. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun ortada duran yanlışlığın düzeltilmesi adına vermiş olduğu talimat ve girişimler Adanalılar tarafından olumlu karşılandı ve Bakan Uraloğlu’na ‘İlginiz için teşekkür ederiz’ şeklinde geri dönüşüm sağlanmış oldu.