FİLENİN SULTANLARI THY'YE HAZIR

Çukurova Belediyespor Kadın Voleybıl Takımı Vodafone Sultan Ligi'nde yarın oynayacağı Türk Hava Yolları maçının hazırlıklarının tamamladı. Lacivert Turunculu takım, bugün yapacağı son antrenmanla birlikte maç saatinin beklemeye başlayacak.

Çukurova Belediyespor Kadın Voleybıl Takımı Vodafone Sultan Ligi’nde yarın oynayacağı Türk Hava Yolları maçının hazırlıklarının tamamladı. Lacivert Turunculu takım, bugün yapacağı son antrenmanla birlikte maç saatinin beklemeye başlayacak.

Filenin Sultanları’nın Başantrenör Ataman Güneyligil’in yönetiminde maçıj oynanacağı ASKİ Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirdiği antrenman neşe içinde geçti. Filenin Sultanları THY’yi yenerek bir yenilgi bir galibiyet döngüsünü bozmak için parkeye çıkacak.

Yarın saat 14.00’de ASKİ Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşmayı TVF Voleybol Tv canlı yayınlayacak.

ÇİFTE DOĞUM GÜNÜ

Filenin Sultanları’nın antrenmanında çifte doğum günü mutluluğu yaşandı. Çukurova Belediyespor’un başarılı pasörü Nur Sevil Gökbudak ve smaçör Ezgi Uludağ doğum günlerini takım arkadaşlarıyla birlikte kutladı. Nur Sevil Gökbudak 28’inci ve Ezgi Uludağ 22’inci doğum günü pastasının takım arkadaşları ve teknik heyetle birlikte keserken, arkadaşlarının kutlamalarının da birlikte kabul ettiler.