Adanasporlu eski furbolculardan Nail Toker (Japon Nail), 2016’da Engin İpekoğlu ile ulaşılan şampiyonluk döneminde Adanaspor’da sportif director olarak görev yapan, Şanlıurfaspor Sportif Direktörü Murat Daldık’ın Astor Enerji iddialarının gerçeği yansıtmadığını açıkladığını söyledi.
Eski futbolcu Toker, Murat Daldık’ın Adanaspor A.Ş.’nin stor enerji’yle hisse satışı ve ortaklık anlaşmasının doğruluk derecesiyle ilgili soruya, “Adanadan çok Adanasporlu kardeşim beni aradı, bende Urfaspor’da görev yaptığımda tanıdığım,saygı duyduğum ilişkim olan Astor Enerji Sirketi sahibini arayıp görüştüm. Bu işin gerçeğini sordum. Astor Enerji Şirketi sahibi böyle bir şeyin olmadığını kimseyle görüşmediğini akıllarında böyle bir şeyin olmadığını söyledi .Kamuoyunda konuşulan sosyal medyadan yazılanların küllüyen yalan olduğunu ifade etti” yanıtının verdiğini belirtti.
Astor Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Feridun Geçgel’in Murat Daldık’a, “Şirketimizin Adanaspor ile sponsorluk/devir/hisse alımı gibi çıkan asılsız haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Astor Enerji olarak Adana şehrinin güzide kulübü olan Adanaspor yetkilileri ile herhangi bir şekilde görüşmemiz olmamıştır. Şirket olarak futbol veya herhangi bir spor kulübüne veyahut türevi bir organizasyona yatırım planımız da mevcut değildir”dediği öğrenildi..
Adanaspor Başkanı Ergin Göleli, takımın isminin önünde yer alacak bir isim sponsoru ile anlaşmak üzere olduklarını duyurmuştu. Bu açıklamadasn sonra Adanaspor taraftarları arasında Astor Enerji’nin Adanaspor’a sponsor olacağı iddiaları yaygınlaşmıştı..
ADANA
8 saat önceADANA
8 saat önceADANA
8 saat önceADANA
8 saat önceADANA
9 saat önceADANA
1 gün önceADANA
1 gün önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.