ÇELİK: SİYASİ NAVİGASYON SORUNU VAR!

ÇELİK: SİYASİ NAVİGASYON SORUNU VAR!

ABONE OL
24 Ağustos 2025 08:44
ÇELİK: SİYASİ NAVİGASYON SORUNU VAR!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
AK Parti Sözcüsü ve Adana Milletvekili Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in ciddi bir navigasyon sorunu yaşadığını belirtti. Çelik, “Özgür Özel Ak Parti’mize “organize kötülük örgütü” demiş ve yine adresi şaşırarak CHP’ye söyleyeceği sözleri Ak Parti’mize söylemiştir’ cümleleriyle CHP’ye ve Özel’e yüklendi.
‘CHP, CUNTA DESTEKÇİSİDİR’
Konuyla ilgili açıklama yapan Ömer Çelik, “Özgür Özel siyasi adreslerin, kavramların ve siyasi tabelanın yerini şaşırma konusunda büyük bir performansa sahip. CHP yönetimi için kullanması gereken tüm tanımları, adresi şaşırarak Ak Parti’miz için kullanıyor. Oysa çok partili hayata geçtiğimizden beri demokrasi karşıtı “organize işler” CHP’den sorulur. Cuntaları destekleyen “organize milli irade sabotajları”nın adresi CHP’dir. Milletin sandıkta verdiği oyu hedef alan “organize demokrasi düşmanlığı” CHP siyaseti olarak markalaşmıştır. Bugün de Özgür Özel yönetimi milletin kaynaklarını “organize bir kötülükle” gaspedenlerin savunma merkezi haline gelmiştir. Özgür Özel’in CHP ile özdeşleşmiş konulara partimizi karıştırması hadsizliktir. “Organize kötülük”lerin nerde olduğunu görmek istiyorsa, siyasi navigasyon güncellemesi yapması yeterli olacaktır.” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
escort ankara - Türk Porno - Ankara Escort Ankara escort, eskort, escort bayan Ankara Escort Bayan arkadaş bulmak istediğiniz ve ihtiyacınız olduğu her zaman Ankara Escort Sitesi.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.