SEYHAN BELEDİYE BAŞKANI OYA TEKİN, CEYHAN BELEDİYE BAŞKANI KADİR AYDAR VE OYA TEKİN’İN KOCASI CELAL TEKİN TUTUKLANDI.
İBB’ye yönelik dalga operasyonları kapsamında gözaltına alınan ve 4 gündür İstanbul’da sorgulanan Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, kocası Celal Tekin ve Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, tutuklanarak cezaevine konuldu.
Tekin ve Aydar’ın dışında tutuklanan isimler şöyle yer aldılar. “İBB Genel Sekreter Yardımcısı Erdal Celal Aksoy, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe, Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara, İSFALT Genel Müdürü Burak Korzay, Avcılar Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Daka, CHP PM Üyesi Baki Aydöner, Fikret Demir, Ebubekir Akın, Özer Ayık, Sırrı Küçük ve Yusuf Yadoğlu”
GÜNDEM
Az önceADANA
4 saat önceADANA
1 gün önceADANA
3 gün önceADANA
4 gün önceADANA
5 gün önceGÜNDEM
5 gün önce
1
Yıldız: “Çocuklarımız için en güvenli ortamı sunuyoruz”
7933 kez okundu
2
PERSONELİNİ DÜŞÜNEN BAŞKAN
3905 kez okundu
3
Ayağı motorlu testereye sıkışan kişiyi itfaiye kurtardı
3245 kez okundu
4
YILDIZ’DAN VALİ KÖŞKER’E ZİYARET
2977 kez okundu
5
Ciple çarpışan motosikletin sürücüsü öldü
2425 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.