Seyhan Belediyesi’nin hizmeti halkın ayağına kadar götürmesinden dolayı memnun olan Seyhan’ın yurttaşlarından her gün hayır duası aldığını belirten Silivri’de tutuklu olan Başkan Oya Tekin, ‘Güzel teyzelerimin hayır duaları bana en büyük moral oluyor’ dedi.
Başkan Tekin, “Halkımızın sofralarına bir kap sıcak yemek götürebiliyorsak, yurttaşlarımızın yüzünü güldürebiliyorsak, bu bana en büyük mutluluk. Ne olursa olsun hizmetlerimiz devam edecek, Seyhanlıların yanında olmaya devam edeceğiz. Özgürlüğüme kavuştuğum gün, yine hep birlikte olacağız.” dedi.
GÜNDEM
40 dakika önceADANA
5 saat önceADANA
1 gün önceADANA
3 gün önceADANA
4 gün önceADANA
5 gün önceGÜNDEM
5 gün önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.