web statisticsweb statistics
KOZANSPOR YÖNETİMİ MALİ TABLOYU VE HEDEFLERİNİ AÇIKLADI

KOZANSPOR YÖNETİMİ MALİ TABLOYU VE HEDEFLERİNİ AÇIKLADI

ABONE OL
3 Şubat 2026 13:26
KOZANSPOR YÖNETİMİ MALİ TABLOYU VE HEDEFLERİNİ AÇIKLADI
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kozanspor yönetimi, ikinci yarı öncesi mali tabloyu açıkladı. Kasada 33 bin lira kalırken borçlar büyük oranda ödendi. Sözcü Hüseyin Erciyes, birlik çağrısı yaptı ve tüm kenti Nizip maçına davet etti.
Kozanspor Kulübü, Bölgesel Amatör Lig ikinci yarısı öncesinde kulüp binasında bilgilendirme toplantısı düzenledi. Toplantının açılışında konuşan Kulüp Başkanı Kamber Kaya, yönetim kurulu üyelerine ve basın mensuplarına katılımları için teşekkür etti.
Mali Tabloda Borç Yükü Azaldı
Kulüp Sözcüsü Hüseyin Erciyes, yaklaşık iki ay önce göreve gelen yönetimin mali bilançosuna dair detaylı veriler paylaştı. Erciyes, kulübün herhangi bir sabit geliri olmadığını ve sadece bağışlarla ayakta kaldığını belirtti. Göreve geldiklerinde yaklaşık 5 milyon lira olan borcun yüzde 65’inin ödendiğini söyleyen Erciyes, mevcut borcun 2 milyon 100 bin liraya düşürüldüğünü bildirdi. Kulüp kasasında 33 bin lira nakit bulunduğunu ancak futbolcuların bugüne kadar olan tüm ödemelerinin yapıldığını ve alacaklarının bulunmadığını dile getirdi.
Aylık giderlerin 430 bin ile 490 bin lira arasında değiştiğini ifade eden Erciyes, 400 bin lira olan esnaf borcunun da 100 bin liraya indirildiğini sözlerine ekledi. Erciyes, sezon başında 7 milyon lira olarak planlanan bütçe kapsamında, mevcut yönetimin bugüne kadar 3 milyon liralık ödeme yaptığını aktardı.
Hedef Play-Off Hattı
Teknik Direktör Murat Özdemir, takımın sportif durumu hakkında bilgi verdi. İlk yarıyı 8. sırada tamamladıklarını belirten Özdemir, play-off hattıyla aralarında 5 puan fark bulunduğunu söyledi. Özdemir, takıma 3 yeni transfer yapıldığını ve teknik heyetin raporu doğrultusunda bir forvet oyuncusuyla daha anlaşma sağlanacağını bildirdi. Takımda sakat oyuncu bulunmadığını, cezası biten oyuncularla birlikte tam kadro ikinci yarıya hazırlandıklarını belirten Özdemir, öncelikli hedeflerinin ilk beş takım arasına girerek play-off oynamak olduğunu kaydetti.
Altyapı ve Sosyal Sorumluluk Vurgusu
Kulüp Sözcüsü Erciyes, Kozanspor’un sadece bir spor kulübü değil, aynı zamanda gençleri kötü alışkanlıklardan koruyan bir sosyal merkez olduğunu savundu. Altyapıda yaklaşık 100 sporcunun bulunduğunu ve gelecek dönemde 3-4 oyuncunun A takıma katılacağını müjdeledi. Kozan’da bir dönem görev yapan aslında Kozanlı olmayan bir devlet memurunun desteğinden duyduğu mutluluğu dile getiren Erciyes: “Bu kentte kazanan lakin, bu takıma ve bu şehre sahip çıkmayan, şehrin gecesinden haberdar olmayanların şehrin takımına karşı umursamaz ve boş vermişlikliklerini bu şehir asla unutmayacaktır” dedi. Toplantıda yönetime yeni katılan Ünal Korkmaz da tanıtıldı. 1986 Kozan doğumlu olan ve Korkmaz Çeyiz’in sahibi olan Korkmaz, kulübün başarısı için çalışacaklarını belirtti. Program sonunda Hüseyin Erciyes, tüm Kozanlıları çarşamba günü Nizip deplasmanında oynanacak karşılaşmaya davet ederek, “Bir olacağız, iri olacağız ve diri olacağız” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
escort ankara - Türk Porno - Ankara Escort Ankara escort, eskort, escort bayan Ankara Escort Bayan arkadaş bulmak istediğiniz ve ihtiyacınız olduğu her zaman Ankara Escort Sitesi.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.