CHP Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Karasu ve EMEP Genel Başkan Yardımcısı Sevda Karaca’nın katılımıyla Seyhan’da ‘68’den bugüne gençlik hareketi ve 19 Mart eylemlerinin gösterdikleri’ konulu bir panel düzenlendi
CHP Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Karasu ve EMEP Genel Başkan Yardımcısı Sevda Karaca’nın katılımıyla Seyhan’da ‘68’den bugüne gençlik hareketi ve 19 Mart eylemlerinin gösterdikleri’ konulu bir panel düzenlendi.
Panelde konuşan Karasu ve Karaca, gençlik hareketlerinin tarihçesi ve ülke üzerindeki etkilerine yönelik bir sunum yaparak 19 Mart eylemlerinin sonuçları hakkında katılımcılara bilgi ve birikimlerini aktardılar. Toplantıya CHP Adana İl Başkanı Anıl Tanburoğlu, Milletvekilleri Ayhan Barut ve Orhan Sümer’de katıldı.
ADANA
Az önceADANA
Az önceADANA
Az önceADANA
7 saat önceADANA
8 saat önceADANA
8 saat önceADANA
10 saat önce