Adana Demirspor, Trendyol 1. Lig’in 10. haftasında 18 Ekim Cumartesi günü Sakaryaspor’u konuk edecek. Milli maç arası nedeniyle verilen kısa tatilin ardından Mavi Şimşekler, karşılaşmanın hazırlıklarına kulüp tesislerinde başladı.
Teknik Direktör Koray Palaz yönetiminde yapılan idman; ısınma, germe ve koşu çalışmalarıyla başladı.
Futbolcular daha sonra fitness ve kondisyon çalışması yaptı. Antrenman, taktik ağırlıklı çift kale maçla sona erdi.
Palaz ve yardımcı antrenörler, idmanın bazı bölümlerinde savunma ve forvet oyuncularıyla özel çalışmalar gerçekleştirdi.
Tecrübeli teknik adamın, hem savunmada çok gol yeme sorununa çözüm bulmak hem de genç forvetlerin son vuruş kalitesini artırmak için yoğun bir program hazırladığı öğrenildi.
Mavi-Lacivertliler, milli maç arasını fırsata çevirerek Sakaryaspor karşısında sezonun ilk galibiyetini almak istiyor.
Geride kalan 9 maçta yalnızca ilk haftada Esenler Erokspor ile 2-2 berabere kalan Adana Demirspor, diğer tüm karşılaşmalardan mağlup ayrılmıştı.
FIFA’nın verdiği 18 puan silme cezası nedeniyle Mavi Şimşekler, -17 puanla ligin son sırasında bulunuyor.
Adana Demirspor, geride kalan 9 haftada yalnızca ilk maçta Esenler Erokspor’la 2-2 berabere kalmış, diğer karşılaşmalarda ise farklı yenilgiler yaşamıştı. FIFA tarafından 18 puanı silinen Adana ekibi, şu anda -17 puanla ligin son sırasında yer alıyor.
ADANA
Az önceADANA
Az önceADANA
Az önceADANA
6 saat önceADANA
6 saat önceADANA
10 saat önceADANA
11 saat önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.