ADANA LEZZET FESTİVALİ SONA ERDİ

ADANA LEZZET FESTİVALİ SONA ERDİ

ABONE OL
13 Ekim 2025 08:54
ADANA LEZZET FESTİVALİ SONA ERDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adana‘da “Kuşaktan Kuşağa” temasıyla 10-12 Ekim’de düzenlenen 9. Uluslararası Adana Lezzet Festivali sona erdi.

Adana Valiliğince kent mutfağının tanıtılması için Merkez Park’ta düzenlenen festivalin son gününde katılımcılar stantlarda kebap, ciğer, şırdan ve şalgam gibi kentin lezzetleri başta olmak üzere birçok yiyecek ve içeceği tattı.

İşletmeci Cihangir Korkmaz, AA muhabirine, festivalin dolu dolu geçtiğini söyledi.

Cuma günü başlayan festivalde hafta sonu ile birlikte yoğunluğun arttığını anlatan Korkmaz, şunları kaydetti:

“Kebapçılar olarak yüzümüz güldü, mutluyuz. Esnafın yüzü güldü. Hepimiz bir sonraki festivali canla başla bekliyoruz. Gelen misafirlerin çoğunluğu memnun şekilde ayrıldı.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.