Seyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli Ulaş A, görevini yerine getirirken uğradığı fiili saldırı sonucu ağır yaralanması olayından sonra belediye adına bir açıklama yapan Başkanvekili Hasibe Akkan, ‘Saldırıyı kınıyoruz. Faillerin biran önce cezasını almasını bekliyoruz’ dedi.
FAİLLER CEZASINI BİRAN ÖNCE ALMALI
Akkan açıklamasında “Bu tür menfur saldırılar, sadece arkadaşımızın emeğine değil, tüm halkın sağlıklı ve güvenli bir çevrede yaşama hakkına yönelik bir tehdittir. Bu olayla ilgili olarak yasal süreç hemen başlatılmıştır. Saldırganların en kısa sürede adalete teslim edilmesi için hukuki sürecin sonuna kadar takipçisi olacağımızı kamuoyuna bildiririz. Mesai arkadaşımız Ulaş A.’ya acil şifalar dilerken, bu saldırının faillerinin hak ettikleri cezayı almaları için gereken her şeyin yapılacağının bilinmesini isteriz.” dedi.
ADANA
23 saat önceADANA
1 gün önceADANA
1 gün önceADANA
1 gün önceADANA
1 gün önceADANA
1 gün önceADANA
1 gün önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.