CHP’den gençlik hareketi paneli

CHP’den gençlik hareketi paneli

ABONE OL
20 Temmuz 2025 21:12
CHP’den gençlik hareketi paneli
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Karasu ve EMEP Genel Başkan Yardımcısı Sevda Karaca’nın katılımıyla Seyhan’da ‘68’den bugüne gençlik hareketi ve 19 Mart eylemlerinin gösterdikleri’ konulu bir panel düzenlendi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Karasu ve EMEP Genel Başkan Yardımcısı Sevda Karaca’nın katılımıyla Seyhan’da ‘68’den bugüne gençlik hareketi ve 19 Mart eylemlerinin gösterdikleri’ konulu bir panel düzenlendi.
Panelde konuşan Karasu ve Karaca, gençlik hareketlerinin tarihçesi ve ülke üzerindeki etkilerine yönelik bir sunum yaparak 19 Mart eylemlerinin sonuçları hakkında katılımcılara bilgi ve birikimlerini aktardılar. Toplantıya CHP Adana İl Başkanı Anıl Tanburoğlu, Milletvekilleri Ayhan Barut ve Orhan Sümer’de katıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP