‘Bu kadarı da olmaz’ denilecek garip olayların yaşandığı Adana’da akıllara durgunluk veren bir gelişme yaşandı. Yüreğir’in Serinevler Mahallesi’ndeki Fevziye Çelik Ortaokulu öğrencileri, 3 harfli bir marketten bilinen bir markanın cipsini yerken cipsin içinden çıkan fare yavrusu ile dehşete kapıldılar.

2 FARE YAVRUSU JİPS PAKETİNE NASIL GİRDİ?
Bir öğrenci velisi yeğeninin yanına giderken okulun yanındaki 3 harfli bir marketten bilinen bir markanın mısır cipsinden satın aldı. Cipsi yeğenine teslim etti ve okul öğrencisi bu cipsi arkadaşlarıyla birlikte yemeye başladı. Cips paketinin sonuna doğru geldiklerinde cipsin içinden iki adet fare yavrusu ile karşılaşan öğrenci konuyu okul idaresine bildirdi. Okul idaresi cipsten yiyen 11 öğrenciyi belirleyerek Yüreğir Devlet Hastanesi’ne götürdü. Hastanede 11 öğrenci gece boyunca müşahede altında tutuldular. Gerekli tedavilerinin yapılmasının ardından öğrenciler evlerine gönderildi. Olayla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığının tahkikat başlattığı öğrenildi.
ADANA
21 saat önceADANA
2 gün önceADANA
2 gün önceADANA
2 gün önceADANA
2 gün önceADANA
2 gün önceADANA
3 gün önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.