Kozan ilçesinde 2010 yılından bugüne kadar aralıksız süren engelli kamu personeli seçme sınavı hazırlık kursu, Kozan Halk Eğitim Merkezi ile Beyazay Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği etkinlik ile sürüyor.
Kozan Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü, Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Çelik ve Halk Eğitim Merkez Müdürü Ahmet Osmanca, kursu ziyaret ederek sürdürülebilirliği teşvik ediyorlar. Engelli bireylerin kamu kurum ve kuruluşlarında istihdam edilmesine katkı sağlayacak proje ilçede heyecan yarattı.
Kurs kapsamında alanında deneyimli eğitmenler tarafından genel yetenek ve genel kültür dersleri verilmekte olup katılımcıların sınav motivasyonlarını artırmak ve başarı düzeylerini yükseltmek hedefleniyor.
Kozan Beyazay Derneğ engelli bireylerin eğitim ve istihdam alanında fırsat eşitliği elde etmesi, kendi ayakları üzerinde durabilmeleri ve topluma aktif katılım sağlamaları için bu faaliyete katkı sundu.
ADANA
17 saat önceADANA
17 saat önceADANA
1 gün önceADANA
1 gün önceADANA
4 gün önceADANA
4 gün önceADANA
4 gün önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.