web statisticsweb statistics
SAYIN VALİMİZ HIZLI BAŞLADI

SAYIN VALİMİZ HIZLI BAŞLADI

ABONE OL
16 Şubat 2026 08:15
SAYIN VALİMİZ HIZLI BAŞLADI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Seyhan’da kaymakamlık yaptı, Adana’yı tanımanın, bu kentte yaşamanın ne demek olduğunu en iyi bilen bir isim olarak şehrin valisi olarak atanması Sayın Mustafa Yavuz Bey için bir şans olduğu kadar, Adanalılar için de bir şans olsa gerekir.

Geçen hafta içinde Sayın Vali Yavuz’u makamında ziyaret etme imkânı bulduk. Şehri dair, bu kentin sorunlarına ve çözüm yollarına ait düşünceleri kendisiyle paylaşma imkânı bulduk.

Sayın Vali Beye şahsım olarak şehri yönetenlerin halkına ve devlete karşı kendisini sorumlu hissetmesinden ziyade, kendilerini oraya getirenlere karşı sorumlu hissederek bürokrasinin iyi çalışmadığını ifade etmeye çalıştım vermiş olduğum örneklerimle.

Trafik sorununu konuştuk. İmarda yaşanan olumsuzlukları, kaldırım işgallerini, aciliyet gerektiren konuları değerlendirme fırsatı bulduk.

Gördüğüm odur ki, Sayın Vali Mustafa Yavuz Adana’yı çok iyi biliyor, bu şehrin sorunlarının neler olduğuna oldukça hâkim vaziyette. Nokta atışı yapabilecek kadar adresler üzerinden, bölge ve güzergâhlarına varana değil Adana’yı yakından tanıyor.

Şehre dair çok iyi de bir brifing almış Sayın Valimiz.

Adana’da görmesi gerekenler ile görmemesi gerekenleri örneklendirdiğinde ‘İnşallah bu kararlılığın meyvesini Adana alır’ diyerek temennide bulundum. Görmesi gerekenleri az görüp, görmemesi gerekenleri daha fazla görünce ‘Neşter atmak’ gerekir diye düşünüp Sayın Vali Bey,  anında neşteri de atmış.

Tebdili kıyafet ile Adana’nın parklarını, caddelerini ve görmesi gerekenleri görmek için hafta sonu Sayın Vali bu şehirde yanında oğlu olmak üzere uzun süre dolaşma imkanı bulmuş.

Yani Sayın Vali her an her yerde karşımıza çıkabilir!

İyi de etmiş vallahi…

Vali gözü ile görmesi gerekenleri görmüş, görmemesi gerekenlere de anında müdahil olmuş.

Adana Valilileri arasında Sayın İlhan Atış Bey bunu yapıyordu bildiğim kadarıyla. Atış’tan sonra tebdili kıyafetle dolaşan valiye rastlamadık. İnşallah bu tür denetimler meyvesini verir.

Sayın Yavuz’u dinlediğimizde ümitlendik, heyecanlandık. Sorunu biliyor, sorunun çözümü için konunun paydaşlarını da çalıştırmak adına ne gerekiyor ise yapıyor.

Belediyeleri daha koordineli bir şekilde çalıştırmanın da gerekliliğine inanıyor Vali Bey…

Çukurova Barış Gazetesi olarak da Sayın Vali Mustafa Yavuz Beyin gayretli çalışmalarını kamuoyuna yansıtma adına mutlu olacağımızı belirterek kendisine Adana’ya ‘Hoş geldiniz’ diyerek makamından ayrıldık.

Başarılar Sayın Valim…

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
escort ankara - Türk Porno - Ankara Escort Ankara escort, eskort, escort bayan Ankara Escort Bayan arkadaş bulmak istediğiniz ve ihtiyacınız olduğu her zaman Ankara Escort Sitesi.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.